Konírna láká na Španělské odpoledne s paellou i sangrií

Pravá španělská paella opět provoní terasu kavárny Konírna. Stane se to v pátek 13. července od 16 hodin. V nabídce šéfkuchaře Enrique El Romera bude tentokrát paella s masem nebo mořskými plody. A chybět nebude ani sangria. Menu je možné zakoupit v předprodeji už nyní.
Tradiční rýžový pokrm připraví přímo před očima diváků kuchař tentokrát na dvou speciálních pánvích. Na jedné bude dominovat kuřecí a vepřové maso, na druhé mořské plody. Kromě paelly si návštěníci budou mít možnost zakoupit i typický španělský nápoj sangria. Lehký alkoholický nápoj se obvykle vyrábí z červeného vína, ovocné drti, sladidla a malého množství brandy. Název je odvozen od termínu pro krev (španělsky sangre), kvůli sytě červené barvě. O stylový hudební doprovod se postará kapela No seas Perro.
Španělské menu nabízí SVČ v předprodeji. S masem vychází na 170, s mořskými plody na 200 korun. Sangria se bude prodávat zvlášť přímo na místě.